Hydra Beauty

Bőrtisztítás és bőrmegújítás 1 kezelésen belül, mindössze 3 lépésben!
Röviden összefoglalva, ez a lényege ennek a forradalmian új eljárásnak. Minden eddiginél hatékonyabb bőrfelszíni tisztítást tesz lehetővé teljesen fájdalommentesen. A kezelés alapja egy olyan hidrodermabráziós eljárás, amely magába foglalja a bőrfelszíni tisztítást, az enyhe savas hámlasztást és a vákummal végzett pórus tisztítást is. A Hydra Beauty kezelés az egyedülálló VORTEX technológiát alkalmazza. Egy speciális kezelőfejen keresztül spirál alakban áramoltatott kettős folyadéksugár és egy pontosan beállított vákuum segítségével távolítja el a bőrfelszínről az elhalt hámsejteket és fokozott intenzitással tisztítja ki a pórusokat is. A kezeléshez prémium minőségű oldatokat használunk, amelyek hatékonyan hidratálják, táplálják és nyugtatják is a bőrt. A Hydro Beauty kezelés minden korosztály / bőrtípus esetén alkalmazható és bármely más kozmetikai kezelésünkkel kombinálható.

A kezelés menete:

  1. Első lépésben egy nagyon enyhe tejsavas hámlasztás történik a bőrfelszínen.
  2. Ezután, a problémásabb “T” vonalat egy szalicilsavas oldattal kezeljük. Ennek segítségével eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, a felesleges faggyút és a komedókat is. Nyugtatja a szeborreás területeket és csökkenti a faggyútermelést.
  3. Végezetül, a tiszta, átjárható bőrbe tápanyagokban gazdag, hialuronsavas oldatot juttatunk.

Kezelési idő: 45 perc / alkalom
A kezelést 3-4 hetente javasolt ismételni

Hydro Beauty kezelés – 1 alkalom 15.000Ft

Hydro Beauty kezelés + Mikrodermabrázió – 1 alkalom 18.000Ft
(fátyol-, vagy gumi maszkkal)

Hydro Beauty kezelés + Mezoterápia – 1 alkalom 20.000Ft
(2ml ampullával, fátyol-, vagy gumi maszkkal)

FONTOS: Itt említeném meg, hogy a vákumos bőrtisztítás egy rendkívül hatékony eljárás, de teljes mértékben nem tudja kiváltani a kézi tisztítást, ezért több esetben szükséges az utótisztítás!