JANSSEN …új fogalom a szépségápolásban!

Több, mint 10 évvel ezelőtt egy új fogalmat alkottak az Amerikai Egyesült Államokban két szó, a “cosmetics” (kozmetikumok) és a “pharmaceuticals” (gyógyszerek) egyesítésével. Az új kifejezést olyan kozmetikai termékekre használták és használják, amelyek teljesítik a gyógyszerészeti termékekre vonatkozó szabványok előírásait.
A termékeknek rendelkezniük kell a gyógyszerészeti termékek tisztáságával és hatásosságával, ugyanakkor használatuknak ugyanolyan veszélytelennek kell lennie, mint a kozmetikai termékekének. A Janssen Hungary Kft. ilyen, illetve natúr termékeket kínál partnerei részére. A jelmondat: maximális hatás maximális biztonsággal.
A Janssen Cosmetics a gyógynövények és a tengeri kivonatok egy új generációját egyesíti, egyetemben a biotechnológiai összetevők felhasználásával.
A Janssen Cosmetics termékeket vezető német laboratóriumokban, a legújabb kutatások eredményeit szinte azonnal felhasználva fejlesztik és a tudomány állása szerint folyamatosan továbbfejlesztik. Több készítmény hatóanyaga világszabadalom, mint például Desaron, Elhilin, Immucell, Hydro Chitosan, hogy csak néhányat említsünk. A minőség állandó és garantált, így a termékek nemcsak a Német Egészségügyi Hatóságok törvényeinek, az Európai Unió előírásainak ebből következően a magyar előírásoknak, hanem az Amerikai Egyesült Államok, Japán, valamint Kína illetékes szervei szabályzatainak is mindenben megfelelnek.

A Janssen Cosmetics csúcsminőségű, professzionális arc- és testápoló termékei egy új globális megközelítést képviselnek a modern bőrápolási technológiában. A termékek többségében kizárólag természetes növényi alapanyagokból, kisebb részben pedig ezek mellett gyógyszerészeti és terápiás összetevők kombinációjából állnak, megfelelve egyúttal a környezetvédelmi szempontoknak. A termékek jó része a test saját védekező és megújuló mechanizmusát segíti elő és támogatja a természetes védekezőképességet. A Janssen Cosmetics valamennyi terméke oly módon ápolja a bőrt, hogy közben nem károsítja a test és a bőr természetes egyensúlyát és védelmét.

A Janssen Cosmeceutical Exkluzív bőrápoló termékek kifejlesztésére és értékesítésére specializálódott, mely különös figyelmet fordít a következőkre:

  • A legújabb aktív hatóanyagok használata, melyek biztonsága és hatásossága tudományosan bizonyított;
  • Professzionális kozmetikai kezelések kifejlesztése kozmetikusok és wellness terapeuták részére;
  • Hatékony szalon- és otthoni kezelések kombinációjának kifejlesztése, amelyek a végfelhasználókat teljes megelégedettséggel töltik el.

A Janssen Cosmeceutical azon dolgozik, hogy olyan bőrápoló termékeket fejlesszen, amelyek különlegesek, biztonságosak és a legújabb, legjobb minőségű és hatékony aktív hatóanyagokat tartalmazzák a bőr megszépítése és fiatalítása érdekében. A sikeres kutatómunkát Dr. Roland Sacher biológus és gyógyszerész irányítja, amely következtében gyógyszerészeti tisztaságú és hatékonyságú, ugyanakkor veszélytelen termékek kerülnek kifejlesztésre a tudomány legújabb állása szerint.

www.janssen-hungary.hu

Janssen Referenia Szépségszalon Veresegyház